Linecké jahodové jazýčky

Hodnocení receptu

Ingredience

těsto: 350 g hladké mouky
150 g moučkového cukru
20 g vanilkového cukru
250 g másla
4 žloutky
dále: jahodová poleva (koupila jsem hotovou od Malátků, viz jiné odkazy)
čokoládová poleva
jahodová marmeláda

Postup

Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto a necháme zabalené v chladu odpočinout aspoň hodinu.

Těsto rozválíme natenko a vykrájíme libovolné tvary.

Upečeme na plechu vyloženém papírem na pečení (180°C, cca 5-6 minut, podle tloušťky a velikosti kousků).

Polovinu polijeme jahodovou polevou a čokoládovou polevou ozdobíme.

Slepujeme jednu ozdobenou a jednu neozdobenou část jahodovou marmeládou.

1 dávka - 90 ks

Datum vložení inzerátu: 2011-07-11 11:13:09 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři