Raffaello ze školy
Ingredience
100 g změklého másla
100 g moučkového cukru
120 g kokosu
300 g bílé čokolády
4 lžíce citronové šťávy
2 lžíce rumu
oloupané mandle
kokos na obalení
Postup
Do misky dáme změklé máslo, zasypeme cukrem, kokosem a nahrubo nastrouhanou čokoládou. Přidáme citronovou šťávu, rum a rukama zpracujeme na jednolitou hmotu.
Je dobré si před zpracováním zchladit ruce ve studené vodě, aby se nám máslo a čokoláda pod rukama netavily. Je-li vzniklá hmota příliš měkká, dáme na chvíli do ledničky.
Rukama odebíráme malé kousky, do každého zabalíme mandli a vymodelujeme kuličku. Obalíme v kokosu a uložíme do košíčku. Dáme ztuhnout do ledničky.
1 dávka - 45 ks
Podobné recepty:
Vanilkové sádlové rohlíčky,
Špagetky,
Raffaelo ,
Liduščiny marokánky,
Kokosová srdíčka,
Čokoládové dárečky,
Čokoládové lanýže,
Kapučínové vějířky,
Nugátová kolečka,
Marokánky,
Linecké od paní Kropáčkové,
Prasečí uši,
Mocca oválky,
Perník Maruška,
Kokosky,
Mrkvové minisušenky,
Pampeliškový med ,
Horalkové kuličky,
Žloutkové linecké,
Marcipánové válečky,
další recepty z kategorie Cukroví
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.