Raffaello ze školy

Hodnocení receptu

Ingredience

100 g změklého másla
100 g moučkového cukru
120 g kokosu
300 g bílé čokolády
4 lžíce citronové šťávy
2 lžíce rumu
oloupané mandle
kokos na obalení

Postup

Do misky dáme změklé máslo, zasypeme cukrem, kokosem a nahrubo nastrouhanou čokoládou. Přidáme citronovou šťávu, rum a rukama zpracujeme na jednolitou hmotu.

Je dobré si před zpracováním zchladit ruce ve studené vodě, aby se nám máslo a čokoláda pod rukama netavily. Je-li vzniklá hmota příliš měkká, dáme na chvíli do ledničky.

Rukama odebíráme malé kousky, do každého zabalíme mandli a vymodelujeme kuličku. Obalíme v kokosu a uložíme do košíčku. Dáme ztuhnout do ledničky.

1 dávka - 45 ks

Datum vložení inzerátu: 2011-07-19 09:52:10 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři