Pařížská šlehačka 1
Ingredience
250 ml smetany ke šlehání
2 tyčinky Ledové kaštany (á 50 g)
Postup
Do smetany nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi půl minuty, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky aspoň na 12 hodin. Šleháme vychlazenou, nejlépe elektrickým šlehačem (asi 3 minuty). Hodí se jako náplň do moučníků nebo na zdobení.
Podobné recepty:
Štafetky,
Šunkovo sýrová roláda s domácím pečivem,
Srdce pro babičku,
Variace na písecký dort,
Formule 1,
Jogurtový dort,
Vídeňský zákusek,
Pěnová hmota do indiánků,
Dvoubarevná roláda,
Traktor,
Třepací dort hnědý,
Višňová roláda,
Pikantní ořechová roláda,
Krém s bílou čokoládou,
Plněná kopule,
Tři květiny pro dědečka,
Dort s vaječným koňakem,
Mandlovo-čokoládový dort,
Karamelová roláda,
Věnečky od Dany,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.