Pařížská šlehačka 1
Ingredience
250 ml smetany ke šlehání
2 tyčinky Ledové kaštany (á 50 g)
Postup
Do smetany nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi půl minuty, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky aspoň na 12 hodin. Šleháme vychlazenou, nejlépe elektrickým šlehačem (asi 3 minuty). Hodí se jako náplň do moučníků nebo na zdobení.
Podobné recepty:
Zavináč,
Domácí pribináček,
Ananasové nebe,
Větrníky se slanou náplní,
Semifreda s jahodami,
Kávový dortík,
Bob a Bobek,
Šlehačková bomba s ovocem,
Šlehačkovo-čokoládový,
Mandlový nepečený dezert,
Piškotový dort,
Jubilant,
Dort Jadran,
Vanilkový tvarohový krém,
Stomix,
Taštičky z lístkového těsta plněná brynzou,
Staročeské lívance,
Štafetky,
Ořechovo-karamelová roláda,
Dort mašinka,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.