Pařížská šlehačka 1
Ingredience
250 ml smetany ke šlehání
2 tyčinky Ledové kaštany (á 50 g)
Postup
Do smetany nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi půl minuty, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky aspoň na 12 hodin. Šleháme vychlazenou, nejlépe elektrickým šlehačem (asi 3 minuty). Hodí se jako náplň do moučníků nebo na zdobení.
Podobné recepty:
Čokoládový krém s moučnou kaší,
Mandlovo-čokoládový korpus,
Škvarkové placičky s mákem,
Jablkový dort,
Hustá čokoládová poleva,
Medovník,
Chlebový dort,
Pudinkový krém jinak,
Jablkový pudinkový dort,
Kakaový tunel,
Jablkový pudinkový dort,
Tři květiny pro dědečka,
Košík,
Čokoládový s banány,
Falešný marcipán,
Kniha,
Červené růže,
Roláda s nutellou a jahodami,
Jahodové tiramisu,
Karamelová šlehačka (do dortu),
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.