Pařížská šlehačka 1
Ingredience
250 ml smetany ke šlehání
2 tyčinky Ledové kaštany (á 50 g)
Postup
Do smetany nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi půl minuty, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky aspoň na 12 hodin. Šleháme vychlazenou, nejlépe elektrickým šlehačem (asi 3 minuty). Hodí se jako náplň do moučníků nebo na zdobení.
Podobné recepty:
Tvarohové amolety,
Čokoládový s kapučínem,
Čokoládový s banány,
Rozkvetlá bábovka,
Vanilmixový krém,
Řezy Tatran,
Korpus z celých vajec,
Čokoládová poleva máslová,
Smrt čokoládou,
Ořechová nádivka do dortu,
Dort s vaječným koňakem,
Roláda stáčená za studena,
Pro fotbalistu,
Lotoskvítky,
Čokoládový krém s jíškou,
Karamelová šlehačka (do dortu),
Kapučínový krém,
Vanilkovo-višňová roláda,
Jarmilčiny kremrole,
Žloutkové řezy,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.