Pařížská šlehačka 1
Ingredience
250 ml smetany ke šlehání
2 tyčinky Ledové kaštany (á 50 g)
Postup
Do smetany nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi půl minuty, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky aspoň na 12 hodin. Šleháme vychlazenou, nejlépe elektrickým šlehačem (asi 3 minuty). Hodí se jako náplň do moučníků nebo na zdobení.
Podobné recepty:
Dort panenka (ananasový),
Dort s koníkem,
Pro pana doktora,
Autíčkový bez mléčné bílkoviny,
Čokoládový krém,
Modelovací a potahovací hmota,
Podkova,
Varna - potahovací a modelovací hmota,
Ořechová nádivka do dortu,
Zdobení dortu přes šablonu,
Červené růže,
Krabdort,
Medovník,
Svěží ananasový dezert,
Pečený jahodový tvaroh,
Mandlový klobouk,
Tvarohový dort s pažitkou,
Fitness piškotový dezert,
Mramorovaný s mečem,
Kakaová poleva,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.