Čokoládový krém s jíškou
Ingredience
150 g másla
30 g hladké mouky
250 ml mléka
100 g moučkového cukru
100 g hořké čokolády
Postup
Z mouky a 30 g másla připravíme světlou jíšku. Zředíme mlékem a uvaříme na kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout. 120 g másla ušleháme s cukrem do pěny a postupně po lžících vešleháme vychladlou kaši. Nakonec po lžičkách přidáme a zašleháme rozpuštěnou (ne moc teplou) čokoládu.
Podobné recepty:
Taštičky z lístkového těsta plněná brynzou,
Kapučínový krém,
Mandarinkové řezy se šlehačkou,
Mandarinkový řez,
Vanilkový tvarohový krém,
Karamelový krém,
Kaštanová roláda,
Meďáky,
Kávový dortík,
Třepací dort hnědý,
Tvarohový dort na roládě,
Žloutkový krém,
Tvarohovo-šlehačkový dort,
Banánový sen,
PF 2009,
Jirkova slivovice,
Pro fotbalistu,
Mandlový dort s vaječným likérem,
Karamelová šlehačka (do dortu),
Šlehačková vejce,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.