Čokoládový krém s jíškou
Ingredience
150 g másla
30 g hladké mouky
250 ml mléka
100 g moučkového cukru
100 g hořké čokolády
Postup
Z mouky a 30 g másla připravíme světlou jíšku. Zředíme mlékem a uvaříme na kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout. 120 g másla ušleháme s cukrem do pěny a postupně po lžících vešleháme vychladlou kaši. Nakonec po lžičkách přidáme a zašleháme rozpuštěnou (ne moc teplou) čokoládu.
Podobné recepty:
Vlajka,
Meďáky,
Šlehačkový dortík,
Ochucená ztužená šlehačka,
Lososový dortík,
Věnečky od Dany,
Vanilkový dárek,
Dvoubarevná roláda,
Druhý zeesanový pokus,
Crazy roláda,
Tvarohová bábovka nepečená,
Plněný slaný koláč,
Ovocný dort 1,
Maturitní,
Čokoroláda s meruňkami,
Šlehačková bomba s ovocem,
Bob a Bobek,
Kaštanová roláda,
Švédské palačinky,
Čokobanánový dort,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.