Čokoládový krém s jíškou
Ingredience
150 g másla
30 g hladké mouky
250 ml mléka
100 g moučkového cukru
100 g hořké čokolády
Postup
Z mouky a 30 g másla připravíme světlou jíšku. Zředíme mlékem a uvaříme na kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout. 120 g másla ušleháme s cukrem do pěny a postupně po lžících vešleháme vychladlou kaši. Nakonec po lžičkách přidáme a zašleháme rozpuštěnou (ne moc teplou) čokoládu.
Podobné recepty:
Dort symfonie,
Ořechový korpus,
Smetanový dort,
Tiramisu řez,
Ořechovo-karamelový klaun,
Pařížská šlehačka 2,
Banánový s mašlí,
Jahodové srdce,
Bob a Bobek,
Mašličkový,
Jablkový pudinkový dort,
Čokoládový s banány,
Škvarkové placičky s mákem,
Smetanový Be-be dezert,
Košík s kopretinami,
Písecký dort,
Jahodové tiramisu,
Mandarinkové řezy se šlehačkou,
Modelovací čokoláda,
Broskvový amaroun,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.