Silvestrovský guláš
Ingredience
750 g vepřové plece
4 cibule
1 lžíce mleté papriky
kmín
1 sklenička sterilovaného leča
2 pfeferony
1 malý rajský protlak
bramborová kaše v prášku
Čas přípravy
60 minut
Postup
Vepřovou plec nakrájíme na kostky. Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme meltou červenou papriku, vložíme maso a orestujeme. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme trošku kmínu a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme lečo bez nálevu, nakrájené pfeferony a rajský protlak. Guláš nezahušťuje moukou, ale bramborovou kaší v prášku.
Podobné recepty:
Kuřecí guláš s paprikou,
Dvoumasový kari guláš,
Guláš pana Antonína,
Barevný guláš,
Segedínský guláš,
Dřevorubecký segedínský guláš,
Dvoumasový kari guláš,
Krůtí guláš s klobásou,
Paprikový guláš,
Karlovarský guláš,
Prezidentský guláš,
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou,
Játrový guláš,
Mrkvový guláš,
Guláš z trouby,
Pikantní hovězí guláš,
Zabijačkový guláš,
Cibulkový guláš,
Fazolový guláš,
Guláš s uzenou paprikou,
další recepty z kategorie Guláš
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.