Silvestrovský guláš

Hodnocení receptu

Ingredience

750 g vepřové plece
4 cibule
1 lžíce mleté papriky
kmín
1 sklenička sterilovaného leča
2 pfeferony
1 malý rajský protlak
bramborová kaše v prášku

Čas přípravy

60 minut

Postup

Vepřovou plec nakrájíme na kostky. Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme meltou červenou papriku, vložíme maso a orestujeme. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme trošku kmínu a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme lečo bez nálevu, nakrájené pfeferony a rajský protlak. Guláš nezahušťuje moukou, ale bramborovou kaší v prášku.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři