Těstovinový mišmaš
Ingredience
2-3 kuřecí prsní řízky
2 cibule
3 stroužky česneku
trochu oleje
sůl
sojová omáčka
250 ml smetany na vaření
cca 80 g nivy
uvařené těstoviny
Postup
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na čtvrtkolečka, česnek na plátky.
Na troše oleje orestujeme maso zastříknuté sojovou omáčkou. Jakmile se zatáhne, přidáme cibuli a česnek a společně smažíme do zezlátnutí masa a cibule. Pak osolíme a zalijeme smetanou. Pod pokličkou chvilku podusíme do změknutí masa. Pak vmícháme rozdrobenou nivu a necháme rozvařit. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Do hotového vmícháme uvařené těstoviny.
Podobné recepty:
Znojemské plátky,
Harmonické kuřecí řízky,
Babiččino kuře,
Baskické kuřecí paličky ,
Kuřecí plátky s arašídovo-ananasovou směsí,
Kuře s bylinkami a citronem ,
Kuřecí kousky s hořčicí,
Diblíkův propálený chřtán,
Gyrosové závitky s cuketou,
Kuře s barevnou přílohou,
Kuře dušené na červeném víně ,
Kuře jako kachna,
Fofr kuřokousky,
Kuře s rýžovou nádivkou,
Kuřecí na slanině a nivě ,
Kuře v bramborové nádivce,
Krkonošské kuře,
Prsíčka ve vinném těstíčku,
Kuře s mandlovou omáčkou ,
Kuřecí plátky v sýrové omáčce,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.