Marináda na krůtí maso
Ingredience
50 ml ochuceného octa
50 ml pomerančové šťávy
2 lžičky sezamového oleje
1 lžička utřeného česneku
1 lžička cibule
Čas přípravy
10 minut
Postup
Marinádu vytvoříme smícháním octa, pomerančové šťávy, sezamového oleje, česneku a 1 lžíce nasekané cibule. Vložíme krůtí maso a necháme v chladu 3 až 5 hodin.
Podobné recepty:
Nálev naší babičky dle Znojemské receptury ,
Švestková marináda ,
Medová marináda ,
Marináda čínská (na 1 kg masa),
Marináda na krůtí maso ,
Meruňková marináda ,
Krkovice - grilování - marináda,
Jogurtová marináda ,
Marináda zaručená,
Hořčičná marináda na maso ,
Bylinková marináda ,
Kari marináda ,
Marináda rajčatová,
další recepty z kategorie Marinády
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.