Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Tvarohovo-maková bábovka,
Důlkové koláčky ,
Jogurtová buchta,
Cuketový koláč s meruňkami,
Cuketovo-ořechová bábovka,
Povidlový koláč s mandlemi,
Perníková mlaskajda,
Vídeňská vařená bábovka,
Čokoládové muffiny,
Jidáše,
Rychlý švestkový koláč,
Vanilkové šneky,
Perníková bábovka,
Čokoládová bábovka s hruškami,
Chlebíček,
Rozkvetlé muffiny doktora Oetkera,
Kokosová kefírovka,
Linecké řezy s jablky,
Mraveniště,
Koláč 30-20-1,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.