Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Kokosová bábovka,
Bábovka Nikolka,
Jablkový koláč bez mléka a vajec,
Velikonoční propletenec,
Rákocziho tvarohové řezy,
Madlenky,
Křehký mřížkový koláč,
Prasátka,
Koláč líné hospodyně,
Ovocný koláč od Pidly,
Čokoládová vejce se zmrzlinou ,
Koláč s hroznovým vínem ,
Banánová bábovka,
Sladký chléb z Vidic,
Korunové koláčky,
Perník,
Likérové řezy,
Churros (čurros),
Osvěžující tvarohový koláč,
Sladké mámení,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.