Jogurtová bublanina

Hodnocení receptu

Ingredience

1 velký kelímek bílého jogurtu (400-500 g)
tentýž kelímek polohrubé mouky
2/3 kelímku cukru krupice (možno přidat či ubrat podle kyselosti ovoce)
1 prášek do pečiva
2 vejce
libovolné ovoce
hrst drobenky (není nutná)

Postup

Do mísy vyklopíme jogurt. Kelímek naplníme moukou a přisypeme k jogurtu. Přidáme prášek do pečiva, cukr, vejce a důkladně vymícháme hladké těsto. Nalijeme na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný). Těsto poklademe libovolným ovocem (když ho obalíme v mouce, neklesne ke dnu) a posypeme drobenkou. Pečeme na 200°C asi 20 minut do zrůžovění povrchu.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-19 10:33:28 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři