Rybízový moučník s tvarohem
Ingredience
těsto: 3 vejce
3 vrchovaté lžíce cukru
3 vrchovaté lžíce polohrubé mouky
náplň: 250 g tvarohu
pudink uvařený z 400 ml mléka
1 sáčku vanilkového pudinku
cukr podle chuti
na dokončení: červený rybíz
zakysaná smetana
Postup
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Lehce vmícháme mouku. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané koláčové formy. Upečeme při 200°C asi 10 minut.
Tvaroh s pudinkem rozšleháme, cukr dáme podle chuti. Tuto hmotu natřeme na vychladlý koláč a hustě posypeme rybízem. Necháme ztuhnout v ledničce do dalšího dne. Před podáváním ozdobíme zakysanou smetanou.
I druhý den se dost špatně krájí a není úplně ztuhnutý. Ale vychlazený je velice osvěžující, doporučuju pro letní dny.
Podobné recepty:
Medovníkové řezy ,
Tažená kynutá buchta,
Obyčejné buchty,
Medové řezy,
Tvarohová bábovka,
Křehká buchta s jablky,
Nutellová bábovka,
Ovocný koláč,
Strouhaný koláč s tvarohem,
Ořechová olejová buchta ,
Kynutá čokoládová bábovka,
Americký koláč,
Strakaté řezy,
Pudinková buchta s želatinou,
Kefírové lívanečky,
Rychlé rohlíčky,
Krupicová bábovka,
Muffiny s vanilmixem (pudinkem),
Kokosovník,
Podmáslová bábovka,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.