Tmavá buchta Jarka
Ingredience
35 dkg jablek
35 dkg polohrubé mouky
20 dkg cukru
1/4 l mléka
2 dcl oleje
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
2 lž kakaa
2 vejce
2 lž rumu
mleté oříšky – nemusí být
citronová nebo čokoládová poleva
Postup
Promícháme mouku, prášek do pečiva, cukr, vanilkový cukr, přidáme mléko, vejce a olej a promícháme. Přidáme jablka. Pečeme 40 min. Potřeme polevou citrónovou nebo čokoládovou
Podobné recepty:
Tmavá buchta Jarka,
Lískooříškové řezy,
Bábovka bez šlehání,
Pečený jahodový tvaroh,
Důlkové koláčky ,
Nugátový závin ,
Pudinkové kostky od Irči,
Olejová buchta s čokoládou,
Rozpíčky Káji Maříka,
Rychlý švestkový koláč,
Jablkový závin tažený,
Cuketovo-ořechová bábovka,
Jahodový koláč,
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky! ,
Řezy raffaelo,
Ovocný moučník pro začátečníky,
Kynutá bábovka s rozinkami,
Bábovka růžovka,
Celozrnný perník,
Vídeňský zákusek,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.