Tmavá buchta Jarka
Ingredience
35 dkg jablek
35 dkg polohrubé mouky
20 dkg cukru
1/4 l mléka
2 dcl oleje
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
2 lž kakaa
2 vejce
2 lž rumu
mleté oříšky – nemusí být
citronová nebo čokoládová poleva
Postup
Promícháme mouku, prášek do pečiva, cukr, vanilkový cukr, přidáme mléko, vejce a olej a promícháme. Přidáme jablka. Pečeme 40 min. Potřeme polevou citrónovou nebo čokoládovou
Podobné recepty:
Křehký tvarohový koláč,
Bábovka z pudinku,
Větrníčky,
Tvarohový dort ,
Vánočka - postup pletení,
Čokoládový mls,
Šneci s nutellou,
Moučník hrk-hrk,
Pivní štrůdl,
Šlehačková bábovka 2,
Medová bábovka s jablky,
Drobenková buchta,
Vínová bábovka,
Ořechové kornoutky bez pečení,
Višně v kakaovém krému ,
Jablkový pudinkový dort,
Šneci s nutellou,
Mramorová bábovka s marmeládou,
Chodské koláče,
Pilinové řezy,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.