Chlebová bábovka

Hodnocení receptu

Ingredience

těsto: 300 ml podmáslí
1 lžička cukru
2 lžičky soli
200 g pšeničné mouky celozrnné grahamové
300 g pšeničné mouky chlebové
42 g čerstvého droždí
2 lžičky kmínu
2 lžíce slunečnicových semínek
náplň: 50 g anglické slaniny
1 lžíce hořčice
1 pórek
100 g nivy

Postup

Z uvedených surovin zpracujeme vláčné těsto a necháme nakynout. Kdo má domácí pekárnu, nechá těsto udělat v ní.
Nakynuté těsto rozválíme na obdélník. Lehce ho mázneme hořčicí, rozložíme plátky slaniny, posypeme nakrájeným pórkem a rozdrobeným sýrem. Z kratší strany svineme do rolády a přeneseme do vymazané bábovkové formy. Necháme ještě asi 20 minut kynout.
Formu vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (190°C, 50 minut).

Datum vložení inzerátu: 2011-07-06 18:11:11 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři