Povidlová omáčka
Ingredience
1/2 kg povidel
15O g másla
100 g hladké mouky
cukr
skořice
rum
Čas přípravy
30 minut
Postup
Povidla rozmíchám v litru studené vody, povařím a zahustím zásmažkou.Přidáme mletou skořici, cukr a nakonec rum. Podáváme k uzenému a skvělé jsou bramborové špalíčky.
Podobné recepty:
Pažitková omáčka,
Hamburská omáčka ,
Rajčatová omáčka ke grilovaným masům ,
Svíčková omáčka na smetaně ,
Fazolová omáčka,
Svíčková podle Mirky,
Rajská omáčka ,
Sýrová omáčka,
Polská omáčka,
Svíčková omáčka,
Povidlová omáčka,
Kari omáčka,
další recepty z kategorie Omáčky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.