Polská omáčka

Hodnocení receptu

Ingredience

60 g tuku
30g hl. mouky
kořenová zelenina
cibule
citron
20 g strouhaného perníku
20 g rajčatového protlaku
50 g povidel
1 lž rozinek
1 lž mandlí
1 lž rybízové zavařeniny
sůl
cukr
pepř
nové koření
bobkový list
vývar

Čas přípravy

60 minut

Postup

Na polovině tuku osmahneme zeleninu a cibuli, přidáme oloupané kolečko citrónu, koření, kompot, protlak, povidla a perník. Podlijeme trochou vývaru a povaříme 10 minut. Přidáme světlou jíšku a zbytek vývaru. Povaříme 20 minut. Rozmixujeme, přidáme citrónovou šťávu, cukr, sůl, rozinky, mandle. Krátce povaříme.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:20 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři