Rybí pomazánka
Ingredience
konzerva makrely ve vl. šťávě
1 střední cibule
4 lžíce plnotuč. hořčice
pepř
máslo
Čas přípravy
15 minut
Postup
Nakrájíme si cibuli na drobno, můžeme použít mixér. Do nádoby si dáme obsah konzervy (já používám makrely ve vlastní štávě), doplníme nákrájenou cibulí, plnotučnou hořčicí, přidáme kousek másla, dle chuti pepř a mixujeme dokud nemá pomázánka správnou konzistenci. Podáváme lehce chlazené
Podobné recepty:
Bavorský WURSTSALÁT dle Waltra ,
Žloutková pěna,
Rychlá krabí pomazánka ,
Zeleninová pomazánka ,
Tvarohová pomazánka ,
Uherská pěna,
pomazánka z makrely ,
Rybí pomazánka ,
Hermelínová pomazánka ,
Brynzová pomazánka ,
Parmazánová pomazánka ,
Tvarohová pomazánka - šmitec ,
Pomazánka pikantní,
Pomazánka s mrkví ,
Brynzová pomazánka ,
další recepty z kategorie Pomazánky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.