Pečené uzené maso
Ingredience
500 g uzené krkovičky
2 cibule
kmín
2 lžíce sádla
Postup
Maso vložíme do pekáčku vymazaného sádlem, přidáme cibuli rozkrájenou na osminky a posypeme kmínem. Nesolíme, uzené maso je slané dost. Podlijeme vodou a pečeme přikryté asi 30 minut, odkryjeme a ještě 10 minut dopečeme. Vhodnou přílohou je lepenice.
Podobné recepty:
Zapékané špagety podle Berana,
Cibulovo-slaninové housky,
Anglické rohlíky,
Cizrna po valašsku,
Bramborové klobásy,
Vánočka s uzeným,
Plněné bramboráky,
Uzené maso zapečené s křenem,
Bramborové knedlíky s uzeným,
Slaninové rolky se sýrem,
Šoulet s uzeným masem,
Uzené vepřové koleno,
Krakonošovy knedlíky,
Šunkofleky,
Čočková bábovka,
Čočka s hruškami a uzeným,
Sýrový nákyp s uzeným,
Sýrové smotky s bylinkami,
Koleno na zelí,
Špenát s těstovinami a uzeným,
další recepty z kategorie Uzené maso, slanina
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.