Uzené maso zapečené s křenem
Ingredience
500 g uzené krkovičky
3 cibule
1 Krenex
250 ml smetany
trochu oleje
Postup
Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Když začnou první kousky růžovět, vybereme všechnu cibuli z pánve (bez oleje) a rozložíme ji do pekáčku. Na oleji co zbyl na pánvi osmažíme prudce z obou stran plátky masa. Pak je naskládáme do pekáče na cibuli. Ve smetaně rozmícháme Krenex a tímto zalijeme maso na pekáči. Šoupneme do vyhřáté trouby a zapečeme dokud povrch nezezlátne (asi 30 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Sýrový nákyp s uzeným,
Vánočka s uzeným,
Uzené maso s bramborovými špalíčky a povidlovou omáčkou,
Šunkofleky,
Čočka s hruškami a uzeným,
Sýrové smotky s bylinkami,
Halušky se zelím a uzeným,
Uzené vepřové koleno,
Slaninové rolky se sýrem,
Čočková bábovka,
Pečené uzené maso,
Uzené maso zapečené s křenem,
Šoulet s uzeným masem,
Bramborové knedlíky s uzeným,
Zapékané špagety podle Berana,
Cizrna po valašsku,
Uzené koleno na pivu,
Krakonošovy knedlíky,
Anglické rohlíky,
Bramborové klobásy,
další recepty z kategorie Uzené maso, slanina
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.