Pikant-kotlety v alobalu
Ingredience
plátky vepřové kotlety podle počtu strávníků
cibule
hořčice Pikant
sůl
mletý pepř
máslo
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, zabalíme a uložíme na plech.
Plech vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 25-30 minut. Pak alobal rozevřeme a necháme v troubě, než maso "chytne barvu".
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Pečená krkovička,
Vepřové na smetaně,
Krabí závitky,
Azu,
Mumie,
Kotlety v medové lázni,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Smažené klobásy,
Těstoviny zase jinak,
Pikantní maso,
Vepřové maso v zelenině,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Schovančiny plátky,
Vepřová žebírka,
Smažené špízy,
Kavkazská játra,
Maďarské pikantní plátky,
Jazyk v pikantní omáčce,
Vepřový pilaf,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.