Pikant-kotlety v alobalu
Ingredience
plátky vepřové kotlety podle počtu strávníků
cibule
hořčice Pikant
sůl
mletý pepř
máslo
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, zabalíme a uložíme na plech.
Plech vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 25-30 minut. Pak alobal rozevřeme a necháme v troubě, než maso "chytne barvu".
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Špekáčky v leču se sýrem,
Andulčino maso na zelenině,
Francouzské brambory,
Bramborová pizza,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Čínské vepřové nudličky,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Košovská specialita,
Pikantní řízky v těstíčku,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Utopenci,
Vepřové kotlety v majonéze,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Kotlety s uzenou paprikou,
Balkánská vepřová pečínka,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Maďarské pikantní plátky,
Medvědí tlapy,
Bagety s překvapením,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.