Vepřové kostky Radegast
Ingredience
600 g vepřového masa (plecko, krkovička)
200 ml piva
2 cibule
2 lžíce kostiček tvrdého chleba
bujón
drcený kmín
sůl
mletý pepř
bobkový list
tuk
Postup
Z masa nakrájíme špalíčky nebo kostky. Osolíme, opepříme, promícháme s olejem, posypeme kmínem a necháme v chladu hodinu odležet. Na troše tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a prudce je ze všech stran opečeme. Podlijeme je asi 100 ml vody, ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu, 100 ml piva, přidáme bobkový list a pod pokličkou vše dusíme do změknutí. Měkké maso zalijeme zbývajícím pivem, ve kterém jsme rozmočili trvdý chléb. Vše vaříme ještě asi 10 minut. Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami, těstovinami či rýží.
Podobné recepty:
Pikantní vepřové kotlety ,
Znojemské ragů,
Krkovička z trouby,
Kari špagety,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Bramborový točenec,
Moravští vrabci,
Maso podle Michala Davida,
Pikantní omeleta,
Masíčko se zeleninkou,
Kavkazská játra,
Židovská jehla,
Hořčičná kýta v zelenině,
Palačinky s párkem,
Andulčino maso na zelenině,
Zapečené kotlety,
Kotlety s uzenou paprikou,
Obrácené vepřové řízky ,
Pikantní masové placičky,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.