Ciabatta se ztraceným vejcem
Ingredience
1 l vody
1 lžička octa
špetka soli
2 vejce
2 ciabatty
2 hrsti listového špenátu
1 balení žampiónů
máslo
špetka chilli
anglická slanina
Čas přípravy
20 minut
Postup
Nejdříve si připravte ztracená vejce. Vodu s ostem a solí přiveďte do mírného varu. Pomocí lžíce vytvořte vodní vír, do kterého opatrně vyklepněte syrové vajíčko. Nechte mírně vařit přibližně dvě minuty. Podávejte na pečené ciabattě, kterou obložte čerstvým špenátem. Posypejte chilli a žampiony, které lehce opečte na másle spolu se slaninou.
Podobné recepty:
Těstoviny se zelím,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Česnekový chléb,
Kapustový prejt,
Pizza,
Těstoviny s omáčkou z kozího sýra,
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Bylinkové brambory,
Květákové placičky,
Amoletový dort s rajčaty,
Halušky s brynzou,
Dýňová kaše,
Sýrové kuličky,
Lúčenecký bílý chléb,
Kynuté trojlístky,
Sójové nudličky se zeleninou,
Zapékané okurky,
Cizrna s rajčaty,
Chlebozávin,
Čočka s rýží,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.