Těstoviny s cuketou
Ingredience
400 g těstovin
1 cuketa
olivový olej
sůl
oregano
mletý bílý pepř
1 lžíce bazalkového pesta
1 lžíce sojové omáčky
tvrdý sýr
Postup
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Cuketu pokrájíme na kostičky (mladou i se slupkou) a dáme na rozehřátý olivový olej. Osolíme, okořeníme, přidáme sojovou omáčku, promícháme a dusíme doměkka. Uvařené scezené těstoviny dáme do mísy, přidáme podušenou cuketu (bez puštěné tekutiny), promícháme, přidáme několik lžic olivového oleje a pesto a znovu důkladně promícháme. Na talíři sypeme strouhaným sýrem. Můžeme konzumovat samostatně jako lehké jídlo. Masožravcům přidáme na talíř kus pečeného kuřete.
Podobné recepty:
Špagety s medovou omáčkou,
Brambory zapečené se sýrem a petrželkou,
Pizza chléb,
Těstoviny se zeleninou,
Bramborové placičky zapečené se sýrem,
Sýrové kuličky,
Kokosový chlebík,
Rychlý pšenično-žitný chléb,
Pochoutkové těstoviny,
Bílý sýrový chléb,
Langoše,
Čili špagety,
Savojský quiche,
Brambory zapečené se sójovým granulátem,
Chléb skoro jako Šumava,
Amoletový dort s rajčaty,
Tofu řízky,
Kynuté trojlístky,
Jurův podmáslo-jogurtový chléb,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.