Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Sýrový nákyp,
Lilek se sýrem,
Květák v pivním těstíčku,
Smažená cuketa,
Chléb s česnekem,
Cuketová čína,
Sójové nudličky se zeleninou,
Levné langoše,
Krokodýl,
Těstoviny se špenátem v sýrové omáčce,
Bramborák se zelím,
Hrachové placky s brokolicí,
Chlebové bochánky,
Brambory na smetaně,
Kapustový prejt,
Kari čočka,
Špaldový podmáslový chléb,
Rychlý česnekový chléb,
Celozrnný pšeničný bochník,
Čočka s rýží,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.