Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Grahamový s rozmarýnem,
Jemný grahamový chléb,
Domácí langoše,
Jablkové knedlíky,
Špagety Viva Italia,
Bílý sýrový chléb,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Kari čočka,
Chalupářská omeleta,
Cuketová čína,
Savojský quiche,
Savojské brambory,
Omeleta s houbami,
Rychlý žitný chléb,
Kynuté trojlístky,
Jednoduchý hrnkový chléb,
Obyčejný chléb se zrníčky,
Špagety s medovou omáčkou,
Obyčejný hrnkový chleba,
Levné langoše,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.