Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Cukeťáci,
Langoše z ledničky,
Zapečená růžičková kapusta,
Bramborové placky se sýrem,
Hermelín,
Bramborové pirohy s tvarohem,
Sójové nudličky se zeleninou,
Zeleninové palačinky,
Bramborový dort,
Bramborová hnízda,
Pizza,
Špaldový celozrnný bochník,
Chléb se šalvějí a semínky,
Cibulový se slaninou,
Celozrnný mňam chlebík,
Langoše,
Hrachové placky s brokolicí,
Knedlíkové omelety dědečka z Kunovic,
Květákové placičky,
Bramborák se zelím,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.