Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Bílý sýrový chléb,
Špagety s medovou omáčkou,
Zapečené brambory s ředkvičkami,
Marinovaný lilek,
Pivní chléb,
Zeleninové rizoto,
Bramborové šišky s kysaným zelím,
Hrachové placky s brokolicí,
Zeleninové palačinky,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Grahamový chléb se semínky,
Jablkové knedlíky,
Kedlubny dušené na smetaně,
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Rýžové kari s brokolicí,
Špagety se třemi druhy sýra,
Zapečené brambory s bylinkami,
Pikantní pečená cuketa,
Brambory na smetaně,
Cuketa jako lasagne,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.