Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Vařené kukuřičné klásky,
Těstoviny se zeleninou,
Pikantní smažený sýr,
Těstoviny s vejci,
Chléb Vysočina,
Zelňáky,
Rychlý chléb s bramborovou kaší,
Cuketa v sýrovém těstíčku,
Pšenično-žitný celozrnný bochník,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Bramborové dukátky,
Chlebozávin,
Rychlé plněné placky,
Vegetariánské ražniči,
Jurův podmáslo-jogurtový chléb,
Slaná ovesná kaše,
Tortellini s rajčaty,
Jednoduchý hrnkový chléb,
Rýžová kaše s ovocem,
Rychlý pšenično-žitný chléb,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.