Voňavé bramboráčky
Ingredience
libovolné těsto na bramboráky
tvarůžky
tuk na smažení
Postup
Každé tvarůžkové kolečko rozkrojíme na dvě tenčí.
V lívanečníku zahřejeme tuk.
Do každého důlku dáme lžíci těsta a na ně položíme tvarůžek. Zalijeme druhou lžící těsta. Až je bramboráček ze spodní strany pěkně opečený, otočíme ho a osmažíme z druhé strany.
Podáváme teplé s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Kokosový chlebík,
Tofu na rajčatech,
Česnekový chléb,
Chléb s česnekem,
Pochoutkové těstoviny,
Smažená cuketa,
Šoulet,
Šnečci se sýrovou náplní,
Pizza,
Pizza chléb,
Knedlíkové omelety dědečka z Kunovic,
Brambory na smetaně,
Sýrové špecle,
Levné langoše,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Špaldový celozrnný bochník,
Bramborová hnízda,
Kynuté trojlístky,
Těstoviny se špenátem v sýrové omáčce,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.