Falešný marcipán
Ingredience
150 g moučkového cukru
150 g sušeného mléka
3 lžíce oleje
trochu vody
pár kapek mandlové tresti
potravinářská barva podle potřeby
Postup
Cukr s mlékem prosejeme, přidáme olej, tresť a pár lžiček vody a dobře zpracujeme. Je-li hmota řídká, přidáme mléko a cukr. Je-li moc tuhá, namáčíme si ruce do vody (podle potřeby opakovaně) a hněteme, dokud nezískáme potřebnou konzistenci.
Podobné recepty:
Vlajka,
Žloutkové řezy,
Želvička,
Slané srdce,
Svatební kopretiny - oranžový,
Čokoroláda s meruňkami,
Smetanový dort,
Pro pana doktora,
Karamelová šlehačka (do dortu),
Beruška,
Višňový dort s pálenkou,
Čokobanánový dort,
Míč,
Srdce pro babičku,
Věnečky od Dany,
Rozkvetlá bábovka,
S drakem,
Tvarohovo-šlehačkový dort,
Broskvový amaroun,
Cukrová poleva,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.