Falešný marcipán
Ingredience
150 g moučkového cukru
150 g sušeného mléka
3 lžíce oleje
trochu vody
pár kapek mandlové tresti
potravinářská barva podle potřeby
Postup
Cukr s mlékem prosejeme, přidáme olej, tresť a pár lžiček vody a dobře zpracujeme. Je-li hmota řídká, přidáme mléko a cukr. Je-li moc tuhá, namáčíme si ruce do vody (podle potřeby opakovaně) a hněteme, dokud nezískáme potřebnou konzistenci.
Podobné recepty:
Červené růže,
Francouzské vánoční poleno,
Kakaovo-vanilkový dort,
Nepečený ovocný dort,
Lískooříškový krém,
Šlehačková bomba s ovocem,
Vláček náklaďáček,
Zdobení dortu přes šablonu,
Ochucená ztužená šlehačka,
Krém s nutellou,
Karamelová šlehačka (do dortu),
Čokoládový krém s moučnou kaší,
Krém s bílou čokoládou,
Želvička,
Tatrankové pracny s kokosem,
Tvarohový dort na roládě,
Slaná cuketová bábovka,
Tvarohové amolety,
Pudinkový dort s ovocem,
Bob a Bobek,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.