Falešný marcipán
Ingredience
150 g moučkového cukru
150 g sušeného mléka
3 lžíce oleje
trochu vody
pár kapek mandlové tresti
potravinářská barva podle potřeby
Postup
Cukr s mlékem prosejeme, přidáme olej, tresť a pár lžiček vody a dobře zpracujeme. Je-li hmota řídká, přidáme mléko a cukr. Je-li moc tuhá, namáčíme si ruce do vody (podle potřeby opakovaně) a hněteme, dokud nezískáme potřebnou konzistenci.
Podobné recepty:
Kávový dort s čokoládou,
Jogurtový dort,
Kakaovo-vanilkový dort,
Dvoubarevná roláda,
Kávový s kopretinami,
Jablkový pudinkový dort,
Pařížská šlehačka 1,
Krém s nutellou,
Jubilant,
Medvídek s dortíkem,
PF 2009,
Modrozelený s lentilkami,
Cukrová poleva,
Krabdort,
Jahodová louka,
Jahodová zmrzlina s tvarohem,
Patrové srdce,
Kakaový korpus,
Ořechová nádivka do dortu,
Kniha,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.