PF 2009
Ingredience
korpus: 6 vajec
240 g cukru krupice
6 lžic oleje
240 g hladké mouky
krém: vanilkový nebo jakýkoliv jiný světlý
poleva: cukrová z poloviční dávky
na dohotovení: rum
rybízová marmeláda
kokos
falešný marcipán nebo jiná modelovací hmota
Postup
Podle receptu na dortový korpus upečeme piškot a necháme vychladnout. Korpus rozkrojíme vodorovně na tři části, které pokropíme rumem a promažeme marmeládou a krémem. Krémem potřeme celý dort i zboku a obalíme v kokosu. Dáme do ledničky a připravíme polevu. Tou polijeme povrch dortu a necháme zaschnout. Nakonec dort dozdobíme zbylým krémem a marcipánovými ozdobami.
Podobné recepty:
Dort pro čarodějnici,
Medovník,
Modrozelený s lentilkami,
Lotoskvítky,
Pomerančový dort,
Svatební kopretiny - oranžový,
Jahodová zmrzlina s tvarohem,
Piškotový koláč s jahodami a šlehačkou,
Jahodová louka,
Čokodort,
Čokoládový s banány,
Stomix,
Srdce pro babičku,
Jablkový pudinkový dort,
Ananasové nebe,
Tvarohové amolety,
Punčová roláda,
Bábovka jako tiramisu,
Kardinálovy řezy,
Kávový dort s čokoládou,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.