Vlajka

Hodnocení receptu

Ingredience

korpus: 6 vajec
240 g cukru krupice
6 lžic oleje
220 g hladké mouky
20 g kakaového prášku
náplň: 250 ml smetany ke šlehání
50 g banánového zeesanu
1 vanilkový cukr
100 g čokolády
krém: 60 g másla
1-2 lžíce nutelly
dále: rum
potahovací hmota (white icing)

Postup

Korpus upečeme v menším hlubším plechu. Necháme vychladnout.

Připravíme banánovou šlehačku a vmícháme do ní nahrubo nastrouhanou čokoládu.

Korpus rozkrojíme na poloviny a každou vodorovně jednou prokrojíme.

Části korpusu pokropíme rumem a promažeme náplní (použila jsem jen tři díly korpusu). Uložíme do ledničky.

Máslo vyšleháme s nuttelou a tímto krémem potřeme celý dortík ze všech stran.

Po důkladném ztuhnutí krému v ledničce dort potáhneme namodro obarvenou potahovací hmotou a doplníme hvězdičkami, vykrájenými ze žluté hmoty.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-14 11:05:37 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři