Barevný guláš
Ingredience
750 g hovězího nebo libového vepřového masa
4 velké cibule
4 papriky (čím více barev tím lépe)
4 rajčata nebo plechovka sterilovaných rajčat
několik stroužků česneku
sůl
mletá paprika
pepř
instantní jíška
olej
Postup
Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasypeme lžičkou mleté papriky, zamícháme a přidáme na kostky pokrájené maso. Ze všech stran opečeme. Osolíme, opepříme a zalijeme vodou nebo vývarem (i z kostky). Necháme dusit. Papriku nakrájíme na proužky, rajčata na čtvrtky (pokud používáme čerstvá, je třeba je spařit vařící vodou a oloupat), česnek na plátky. Až je maso téměř měkké, přidáme asi 3 lžice jíšky, všechnu zeleninu a dodusíme doměkka. Hotový guláš dochutíme solí a rozetřeným česnekem podle chuti. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s pečivem.
Podobné recepty:
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou,
Dřevorubecký segedínský guláš,
Cibulkový guláš,
Barevný guláš,
Paprikový guláš,
Pikantní hovězí guláš,
Guláš pana Antonína,
Játrový guláš,
Zabijačkový guláš,
Kotlíkový guláš se zeleninou ,
Dvoumasový kari guláš,
Rychlý fazolový guláš,
Krůtí guláš s klobásou,
Guláš z kuřete,
Prezidentský guláš,
Rychlý fazolový guláš,
Kari guláš,
Karlovarský guláš,
Dvoumasový kari guláš,
Bramborový guláš,
další recepty z kategorie Guláš
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.