Játrový guláš

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g vepřových jater
2 cibule
4 - 5 stroužků česneku
4 dl vody
3 lžíce sojové omáčky
5 - 6 lžic kečupu
1 lžička karí
1 lžička sladké mleté papriky
majoránka
sůl
trochu oleje
1 lžička solamylu

Postup

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme játra a prudce opečeme. Pak zasypeme paprikou a karí, rozmícháme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. V trošce vody rozmícháme solamyl, vlijeme k játrům, přidáme majoránku a kečup, promícháme a krátce povaříme. Nakonec podle chuti osolíme a dále už nevaříme. Podáváme s rýží.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:44:21 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři