Guláš pana Antonína
Ingredience
3/4 kg hovězího předního masa
sůl, pepř
4 lžíce sádla
1 cibule
4 brambory
1/2 lžičky drceného kmínu
1 lžička mleté sldké papriky
3 stroužky česneku
5 žampiónů
2 papriky
1 červená cibule
3 rajčata
olej
2 sterilované okurky
Čas přípravy
40 minut
Postup
Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, drcený kmín a za stálého míchání vše společně opékáme. Pak přidáme mletou sladkou papriku, směs zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Přilijeme vodu, přidáme brambory nakrájené na hranolky a plátky česneku a dusíme, až brambory změknou. Mezitím na troše oleje osmahneme plátky žampiónů a čerstvé cibule, nudličky paprik, dílky rajčat a plátky okurek. Tuto zeleninovou směs přidáme k hotovému guláši a vše lehce promícháme a dochutíme.
Podobné recepty:
Manželův gulášek,
Mrkvový guláš,
Dvoumasový kari guláš,
Kari guláš,
Karlovarský guláš,
Guláš z trouby,
Játrový guláš,
Dřevorubecký segedínský guláš,
Silvestrovský guláš,
Kotlíkový guláš se zeleninou ,
Bramborový guláš,
Rychlý fazolový guláš,
Paprikový guláš,
Segedínský guláš,
Dvoumasový kari guláš,
Barevný guláš,
Zabijačkový guláš,
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou,
Krůtí guláš s klobásou,
Fazolový guláš,
další recepty z kategorie Guláš
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.