Guláš pana Antonína

Hodnocení receptu

Ingredience

3/4 kg hovězího předního masa
sůl, pepř
4 lžíce sádla
1 cibule
4 brambory
1/2 lžičky drceného kmínu
1 lžička mleté sldké papriky
3 stroužky česneku
5 žampiónů
2 papriky
1 červená cibule
3 rajčata
olej
2 sterilované okurky

Čas přípravy

40 minut

Postup

Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, drcený kmín a za stálého míchání vše společně opékáme. Pak přidáme mletou sladkou papriku, směs zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Přilijeme vodu, přidáme brambory nakrájené na hranolky a plátky česneku a dusíme, až brambory změknou. Mezitím na troše oleje osmahneme plátky žampiónů a čerstvé cibule, nudličky paprik, dílky rajčat a plátky okurek. Tuto zeleninovou směs přidáme k hotovému guláši a vše lehce promícháme a dochutíme.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:15 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři