Toskánské kuřátko

Hodnocení receptu

Ingredience

1 kuře
2 citrony
1 pórek
koření podle chuti (nejlépe určené na drůbež)
50 ml olivového oleje

Postup

Omyté a osušené čtvrtky kuřete potřeme ze všech stran směsí koření a oleje. Naskládáme do pekáčku. Vymačkáme šťávu z jednoho citronu a maso jí polijeme. Podlijeme trošičku vodou a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna přibližně hodinu. Po půlhodině pečení přidáme do pekáče na osminky nakrájený druhý citron a na šikmé špalíčky nakrájený pórek. Kuře pečeme přikryté, na poslední čtvrthodinu pečení odklopíme. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 20:49:12 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři