Kuřecí játra na jehle

Hodnocení receptu

Ingredience

750 g kuřecích jater
300 g anglické slaniny nakrájené na tenké plátky
sůl
mletý pepř
grilovací koření
olej

Postup

Játra očistíme, opereme, osušíme a překrájíme na menší kousky.
Osolíme a opepříme. Každý kousek zabalíme do plátku slaniny (jsou-li plátky velké, přepůlíme je) a napichujeme na jehly.
Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení, lehce zakápneme olejem a posypeme grilovacím kořením.
Vložíme do trouby zahřáté na 220°C. Po 10 minutách ztlumíme na 200°C, po dalších deseti minutách jehly otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme.
Podáváme s bramborovou kaší nebo chlebem a zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:46:20 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři