Kuřecí játra na jehle
Ingredience
750 g kuřecích jater
300 g anglické slaniny nakrájené na tenké plátky
sůl
mletý pepř
grilovací koření
olej
Postup
Játra očistíme, opereme, osušíme a překrájíme na menší kousky.
Osolíme a opepříme. Každý kousek zabalíme do plátku slaniny (jsou-li plátky velké, přepůlíme je) a napichujeme na jehly.
Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení, lehce zakápneme olejem a posypeme grilovacím kořením.
Vložíme do trouby zahřáté na 220°C. Po 10 minutách ztlumíme na 200°C, po dalších deseti minutách jehly otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme.
Podáváme s bramborovou kaší nebo chlebem a zeleninou.
Podobné recepty:
Kuřecí řízečky,
Kuře na divokém koření,
Sakra kuře (králík),
Červené špízy,
Bylinkové brambory s kuřecími prsíčky,
Kuře ve špenátové omáčce ,
Ražniči na plechu,
Opilé kuře,
Ďábelské kuře,
Kari kuře s kukuřicí,
Kuře,
Pizza řízky,
Kuřecí maso v těstíčku ,
Cigánské řízky,
Kuřecí koruna,
Kuřecí kousky s hořčicí,
Zeleninový salát s kuřecím steakem a krutony,
Kuře á la Říhovi,
Kuře na zelí,
Špenátové rizoto,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.