Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g, másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Sváteční vařená bábovka,
Podmáslové muffiny s broskví,
Čokoládový ježek ,
Mraveniště,
Domácí marlenka,
Meruňkový táč,
Povidlový perník,
Perník kynutý ve formě,
Chlebová bábovka,
Krupicová bábovka,
Briošky,
Tvarohovo-jahodový dort,
Kynutý jablečný závin,
Tvarohovo-višňový závin,
Drobenkový koláč s ovocem,
Křehký mřížkový koláč,
Tvarohový chlebíček,
Bábovka z vaječného likéru,
Makové muffiny,
Františky,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.