Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g, másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Mramorovaná bábovka,
Meruňkový táč,
Mřížkový koláč s jablky,
Ořechová náplň na šneky,
Chlebová bábovka,
Piškot,
Ovocný moučník pro začátečníky,
Pudinkové be-be řezy,
Piškotová roláda,
Jablková bábovka,
Obrácený koláč,
Ořechovo-karamelové řezy,
Vánoční tvarohová štola,
Bábovka bez vajec a bez mléka,
Jahodové pudinkové řezy,
Burákovník,
Čokoládový řez s ořechy,
Pudinková buchta,
Sladká volská oka,
Krupicové flameri s čokoládou,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.