Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g, másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Jablečné řezy,
Rozpeky,
Koláč 30-20-1,
Zmrzlina s horkým hroznovým vínem ,
Beleše,
Kynuté smetanové suky,
Kakaové řezy se šlehačkou,
Máslová bábovka,
Čokoládová bábovka,
Meruňková buchta,
Obrácený koláč,
Bábovka z majonézy,
Jahodové řezy,
Lehký vánek,
Mramorovaná bábovka,
Perník,
Kakaová roláda s tvarohem,
Prosedlá buchta,
Mandlová symfonie,
Gottovy rohlíčky,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.