Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g, másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Tvarohovo-višňový závin,
Jablková buchta,
Jahodový zákusek ,
Sypaná buchta,
Makovky,
Jablková buchta,
Jablečné řezy,
Nebeská Máňa,
Medový řez,
Jablečná roláda,
Perník s tvarohovou mřížkou,
Švestkový koláč,
Jablkové řezy,
Borůvkové tiramisu ,
Jahodový moučník,
Podzimní koláč,
Jablkové řezy,
Kynutí šneci,
Švestkový koláč se skořicí,
Švestkový koláč s mandlemi,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.