Zajíc celý perníkový
Ingredience
400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.
Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).
Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Jogurtová buchta,
Perník kynutý ve formě,
Dvoubarevné rohlíčky ze Šlapanic,
Medovníkové řezy ,
Vídeňská vařená bábovka,
Božský perník,
Řez Den a Noc ,
Mřížkový koláč s tvarohem,
Sypaná buchta,
Kokosovo-oříškové muffiny,
Moravské koláče babičky Růženy - 6 koláčů,
Kokosovo-čokoládová bábovka,
Jogurtové muffiny,
Čokoládová bábovka s hruškami,
Podmáslová bábovka,
Linecké řezy s jablky,
Kaštanová bábovka,
Čokoládový dort Indián ,
Moučník s ořechovou krustou,
Bábovka mnoha chutí,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.