Zajíc celý perníkový
Ingredience
400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.
Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).
Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Bábovka z vaječného likéru,
Jablková bábovka,
Kynutý jablečný závin,
Zamotané koláče,
Křehké sýrové koláčky,
Tvarohová bábovka nepečená,
Višně v kakaovém krému ,
Minišátečky,
Kakaové řezy s tvarohem a s jablky,
Bílkový chlebíček 1,
Bábovka mnoha chutí,
Ovocný koláč,
Kynutá čokoládová bábovka,
Babiččin štrůdl,
Ananasová bábovka,
Koláč válečný,
Medový mřížkový koláč,
Kokosové muffiny,
Linecký koláč s tvarohem a třešněmi,
Pletený závin,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.