Drobenková buchta
Ingredience
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
125 g másla
2 vejce
3/4 hrnku mléka
1 vanilkový cukr
3/4 sáčku prášku do pečiva
3 velké hrušky
hrst ostružin
Postup
Z mouky, cukru a másla uděláme rukama drobenku. 1 hrnek drobenky dáme bokem. Do zbytku přidáme vanilkový cukr, prášek do pečiva, mléko a vejce, promícháme a těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení. Poklademe hruškami nakrájenými na plátky, přidáme pár ostružin, posypeme odloženou drobenkou a dáme péct do vyhřáté trouby (200°C asi 25 minut).
Podobné recepty:
Korunové koláčky,
Sladké mámení,
Vánoční tvarohová štola,
Řezy raffaelo,
Karamelové řezy s tvarohem,
Tvarohový dort,
Prasátka,
Maková po babičce,
Pudinkové košíčky,
Skořicová hrnková bábovka,
Biskupský chlebíček,
Motýlci z kynutého těsta,
Banánová bábovka,
Velké koláče,
Moučník hrk-hrk,
Rozkvetlé muffiny doktora Oetkera,
Kefírová bábovka,
Tatrankové řezy,
Krupicová bábovka,
Rychlý meruňkový koláč,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.