Kokosová kefírovka

Hodnocení receptu

Ingredience

těsto: 3 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1,5 lžičky sody
2 lžíce kakaového prášku
0,5 hrnku kokosu
2 vejce
0,75 hrnku oleje
2 hrnky kefíru
poleva: 250 g zakysané smetany
2 tyčinky ledové kaštany (á 50 g)
kokos na posypání

Postup

V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme ostatní a dobře promícháme.

Nalijeme na hlubší plech vyložený papírem na pečení, rovnoměrně uhladíme a upečeme (180°C, cca 25-30 minut).

Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu, přidáme k ní smetanu a rozmícháme dohladka.

Polevu natřeme na vychladlý moučník a posypeme kokosem.

Dáme ztuhnout do ledničky.

Před podáváním můžeme každý kousek ozdobit kouskem libovolného ovoce a lístkem meduňky.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-11 21:05:47 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři