Šlehačková buchta
Ingredience
3 vejce
150 g cukru krupice
300 g hladké mouky
1 prášek do pečiva
špetka soli
250 ml smetany ke šlehání
2 lžičky citronového aroma
Postup
Celá vejce s cukrem ušleháme do husté pěny. Vařečkou vmícháme mouku smíchanou se solí a práškem do pečiva, potom smetanu a aroma. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme dorůžova (200°C, 15-20 minut).
Vychladlé nakrájíme a pocukrujeme.
Podobné recepty:
Rychloperník,
Čokoládový dort Indián ,
Ovocný koláč od Pidly,
Maková po babičce,
Trojbarevný kokosový řez ,
Be-be roláda,
Jablkový pudinkový dort,
Sladké pletýnky,
Svatební koláčky od Hanky,
Hrušková bábovka,
Zmrzlinová bábovka,
Drobenkový koláč s tvarohem,
Třená bábovka,
Třená klasika,
Šlehačková bábovka 1,
Tvarohová kakaová bábovka,
Tvarohová zebra,
Celozrnný žitný perník,
Křehký tvarohový koláč,
Medová bábovka s jablky,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.