Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Karamelové řezy s tvarohem,
Churros (čurros),
Tvarohové suflé,
Bábovka Margotka,
Perník od Terky,
Mrkváče s ořechovou nádivkou,
Třešňová bublanina,
Kokosová bábovka,
Voňaví zajíčci,
Kočičí oči,
Bábovka s kokosem a čokoládou,
Kokosovo-čokoládová bábovka,
Kefírová bábovka,
Jablkový koláč s griliáží,
Bábovka mnoha chutí,
Křehký mřížkový koláč,
Kynutý jablečný závin,
Kaštanová bábovka,
Vídeňská vařená bábovka,
Povidlový koláč s mandlemi,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.