Božský perník
Ingredience
3 hrnky hladké mouky
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje
1 a 1/2 hrnku cukru
1 vejce
2 lžíce kakaa
3 lžíce rumu
1 lžíce marmelády
1 čokoládový pudinkový prášek
1 skořicový cukr
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme ostatní, dobře promícháme a upečeme na plechu vyloženém papírem na pečení ( asi 30 minut při 180 - 190 °C). Vychladlý perník můžeme polít libovolnou polevou.
Těsta je hodně, takže je třeba použít velkou mísu a ten největší (radši hlubší) plech co máme. Při pečení ještě nabude do výšky.
Podobné recepty:
Bábovka s vůní perníku,
Nanukové řezy,
Šlehačková bábovka 1,
Medová bábovka s jablky,
Karamelové řezy,
Cuketová bábovka,
Mandlová symfonie,
Muffiny s nutellou,
Perníková mlaskajda,
Zamotané koláče,
Jogurtové muffiny,
Vánočka,
Ovocný moučník pro začátečníky,
Babiččin štrůdl,
Střecha z Be-be sušenek,
Jemelínský makovec,
Vánočka - postup pletení,
Fešácký tvarohový koláč,
Cuketovo-kokosová buchta,
Oříšková roláda,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.