Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Bábovka s jablky a skořicí,
Mrkvový koláč,
Medovník ,
Tvarohovo-krupicový koláč,
Kočičí oči,
Tvarohová štola,
Ořechovo-karamelové řezy,
Paví oko,
Čokomejlovky,
Plundry,
Meruňkový táč,
Prošívaná deka,
Jablečné muffiny s nutelou,
Cuketové muffiny,
Bábovka kominíček,
Kynutý jablečný závin,
Pletence tří chutí,
Ananasové řezy s kokosem,
Prasátka,
Perník s kukadly ,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.