Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Hruškový pohár s tvarohovým krémem,
Lehký vánek,
Banánová roláda ,
Krupicové flameri s čokoládou,
Jablkové řezy,
Moučník téměř dietní (bez tuku),
Lívance,
Štědrovečerní bomba ,
Medový řez,
Vínová bábovka,
Bábovka Nikolka,
Borůvkový koláč,
Hrušková bábovka,
Moučník Pavlína,
Meruňkový koláč s tvarohem,
Jednoduchý perník,
Tažená kynutá buchta,
Kokosovo-oříškové muffiny,
Bábovka Margotka,
Nebeská Máňa,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.