Jablková buchta
Ingredience
500 g polohrubé mouky
200 g cukru
3 vejce
200 ml oleje
100 ml mléka
0,5 prášku do pečiva
1 lžička sody
500 g nastrouhaných jablek
skořice
vanilkový cukr
citrónová kůra
Postup
Všechny suroviny smícháme v míse dohromady. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (190°C, 20-25 minut). Vychladlý moučník můžeme na povrchu ozdobit čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Bramborové řezy,
Rychlá olejová bábovka,
Madlenky,
Švestkový koláč s mandlemi,
Šlehačková bábovka 1,
Velká třená bábovka,
Višňové žaluzie,
Cuketová bábovka,
Pletence tří chutí,
Skořicová hrnková bábovka,
Ananasové řezy,
Hraběnčiny řezy,
Marmeládová buchta,
Františky,
Nutellová bábovka,
Makovník,
Prosedlá buchta,
Litý koláč s tvarohem,
Dobrý závin,
Bábovka čertíka Bertíka,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.