Tvarohová buchta od Jitule
Ingredience
těsto: 1 hrnek moučkového cukru
0,75 hrnku oleje
2 vejce
2 hrnky polohrubé mouky
2 lžíce kakaového prášku
1 prášek do pečiva
1 hrnek mléka
náplň: 500 g tvarohu
1 hrnek cukru krupice
2 vejce
1 hrnek mléka
2 sáčky vanilkového pudinkového prášku
Postup
Nejdříve připravíme náplň důkladným promícháním všech surovin, nejlépe ručním elektrickým šlehačem.
Pak do misky dáme cukr a olej a ušleháme na hladkou hmotu. Do ní postupně zašleháme všechno ostatní.
Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný). Na hnědé těsto nepravidelně rozlijeme tvarohovou náplň. Je řídká a z větší části těstem proteče dolů. Pak opačným koncem vařečky obě hmoty na plechu zlehka promícháme. Plech vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (cca 20-25 minut). Necháme vychladnout a nakrájíme na kousky. Pozor, krájet až po důkladném vychladnutí.
Podobné recepty:
Loupáčky z pekárny,
Pečený jahodový tvaroh,
Olejovka s jablíčkem ,
Bramborové řezy,
Otakárek meruňkový,
Bábovka bez šlehání,
Muffiny hruškové,
Kynutá bábovka s rozinkami,
Bublanina s ovocem,
Zajíc celý perníkový,
Třená klasika,
Ořechová náplň na šneky,
Tvarohové koláčky,
Zajíc celý perníkový,
Marmeládová buchta,
Bábovka mnoha chutí,
Laciná Václavova bábovka,
Šneci s nutellou,
Štrůdl z piva ,
Ananasové řezy,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.