Churros (čurros)

Hodnocení receptu

Ingredience

100 g skořicového cukru
slunečnicový olej na smažení

Čas přípravy

60 minut

Postup

Mouku, sůl a cukr prosejeme do mísy. V kastrolu rozehřejeme šálek vody s olejem, přivedeme k varu a za stálého míchání zvolna vsypeme mouku smíchanou se solí a cukrem. Mícháme tak dlouho, dokud se nám nevytvoří tuhá pasta. Necháme tak 2 minuty odstát a vmícháme rozšlehané vejce a zapracujeme. Těsto musí být hladké.Těsto přendáme na vál a tvarujeme šneky, které smažíme ve vyšší pánvi nebo kastrolu v rozpáleném oleji dozlatova. Necháme okapat na papírovém ubrousku a ještě teplé obalíme ve skořicovém cukru. Podáváme s horkou čokoládou nebo silnou kávou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:20 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři