Zajíc celý perníkový
Ingredience
400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.
Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).
Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Jogurtovo-jablkové řezy,
Celozrnný perník,
Vanilkové řezy Vysočina,
Pudinková buchta s želatinou,
Prasátka,
Bábovka bez žloutků,
Drobenková buchta,
Plněný slaný koláč ,
Čokoládová vejce se zmrzlinou ,
Roláda oříšková,
Buchta Majka,
Korunové koláčky,
Čokoládové muffiny,
Makovník,
Podmáslové muffiny s broskví,
Křehké sýrové koláčky,
Karamelové řezy,
Velká třená bábovka,
Šlehačková bábovka 1,
Střecha,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.