Zajíc celý perníkový
Ingredience
400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.
Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).
Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Mazanec - bábovka,
Podmáslová bábovka,
Řezy s mandarinkovým krémem ,
Bábovka mnoha chutí,
Listové mašličky,
Bábovka Margotka,
Marmeládová buchta,
Rozpíčky Káji Maříka,
Rychlé rohlíčky,
Karamelové řezy s tvarohem,
Babiččin štrůdl,
Rychloperník,
Jemný ovocný moučník,
Sypaná buchta,
Jablková bábovka,
Chodské koláče - 8-10 koláčů,
Šlehačková bábovka 2,
Meruňkové čtverce s tvarohem,
Bábovka povidlovník,
Bábovka Margotka,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.