Zajíc celý perníkový
Ingredience
400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády
Postup
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.
Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).
Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.
Podobné recepty:
Lívance,
Moučník s limetkovou polevou ,
Pařížské kostky,
Tvarohová kakaová bábovka,
Rozkvetlá bábovka,
Linecký strouhaný koláč,
Olejová bábovka,
Majonézová bábovka,
Rozkvetlá bábovka,
Linecké řezy s jablky,
Roláda oříšková,
Višně v kakaovém krému ,
Kefírové lívanečky,
Jahodový koláč,
Čokooříškové bábovičky,
Karamelová bábovka,
Bábovka z cukety,
Perník,
Šlehačková buchta,
Švestková bábovka,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.