Zajíc celý perníkový

Hodnocení receptu

Ingredience

400 g polohrubé mouky
1 prášek do perníku
150 g cukru krupice
3 vejce
200 ml mléka
200 ml oleje
hrstka posekaných ořechů a mandlí
kousek nahrubo postrouhané čokolády

Postup

V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme vejce, mléko, olej a dobře promícháme.

Nalijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.

Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme (cca 40 minut, zkoušíme špejlí).

Po vytažení z trouby chvíli počkáme a pak opatrně vyklopíme. Po vychladnutí můžeme pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-06 18:03:55 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři