Filé na cibuli a slanině
Ingredience
600 g rybího filé
2 větší cibule
cca 150 g anglické slaniny
sůl
koření na ryby (případně jiné)
Postup
Filé necháme rozmrznout a vytéct přebytečnou vodu. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a rozložíme do pekáče. Na cibuli naskládáme plátky anglické slaniny, na ni z obou stran osolené a okořeněné plátky ryby a překryjeme je dalšími plátky slaniny. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Není třeba používat tuk - slanina ho pustí dost, ani podlévat - vodu pustí cibule. Pečeme 30 minut. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Steak z tuňáka,
Pikant čudlička,
Ryba na řecký způsob,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filé v těstíčku,
Ryba v citronové strouhance,
Pangasalát,
Rybí rolky,
Lázeňské filé,
Krabí zelenina,
Rybička v alobalu,
Pečený pangasius s mandlemi,
Těstoviny s rybím špenátem,
Ryba pod peřinou,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Kapr na hořčici,
Losos s pórkem,
Pangasius v pivním těstíčku,
Zapečený pangasius,
Zlaté rybí nugetky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.