Pikant čudlička
Ingredience
4 porce tresky
2 pórky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
1 lžíce dijonské hořčice
citronová šťáva
Postup
Rozmražené rybí filety osušíme. Z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do máslem nebo olejem vytřeného pekáčku, pokapeme olejem a potřeme hořčicí.
Upečeme do měkka (220°C, cca 15 minut).
Pórek a česnek pokrájíme na kousky a na rozpáleném oleji v pánvi společně opečeme do lehkého zezlátnutí. Nakonec vmícháme šťávu z 1-2 citronů.
Porce ryby dáme na talíře a rozdělíme na ně pórkovou směs. Hladovcům přidáme pár vařených brambůrků nebo kousek pečiva.
Podobné recepty:
Pstruh na másle se šalvějí,
Smažené rybí filé,
Pangasius na zelenině,
Rybí filé po ďábelsku,
Lososové minichlebíčky ,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybky,
Losos na rozmarýnu,
Losos s koprovými brambůrkami,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Smažené pangakousky,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pangasius raz-dva,
Ryba v alobalu,
Hlíva na rozmarýnu,
Pečení pstruzi,
Filé po cigánsku,
Pangasius v pivním těstíčku,
Rybí salát,
Pangasius po mlynářsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.