Pikant čudlička
Ingredience
4 porce tresky
2 pórky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
1 lžíce dijonské hořčice
citronová šťáva
Postup
Rozmražené rybí filety osušíme. Z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do máslem nebo olejem vytřeného pekáčku, pokapeme olejem a potřeme hořčicí.
Upečeme do měkka (220°C, cca 15 minut).
Pórek a česnek pokrájíme na kousky a na rozpáleném oleji v pánvi společně opečeme do lehkého zezlátnutí. Nakonec vmícháme šťávu z 1-2 citronů.
Porce ryby dáme na talíře a rozdělíme na ně pórkovou směs. Hladovcům přidáme pár vařených brambůrků nebo kousek pečiva.
Podobné recepty:
Kapří kuličky,
Hlíva na rozmarýnu,
Mořské plody s rýží,
Rybí filé po ďábelsku,
Pangasius raz-dva,
Pangasius v pivním těstíčku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Ryba s hořčicí,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pstruh na másle s mandlemi,
Steak z tuňáka,
Lososové minichlebíčky ,
Pangasius po mlynářsku,
Rybí filety s těstovinami,
Dietní rybička,
Rybička v alobalu,
Kari kapr,
Losos snadno a rychle,
Vánoční kapr bez smažení,
Tuňák v jarním těstíčku ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.