Pikant čudlička

Hodnocení receptu

Ingredience

4 porce tresky
2 pórky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
1 lžíce dijonské hořčice
citronová šťáva

Postup

Rozmražené rybí filety osušíme. Z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do máslem nebo olejem vytřeného pekáčku, pokapeme olejem a potřeme hořčicí.

Upečeme do měkka (220°C, cca 15 minut).

Pórek a česnek pokrájíme na kousky a na rozpáleném oleji v pánvi společně opečeme do lehkého zezlátnutí. Nakonec vmícháme šťávu z 1-2 citronů.

Porce ryby dáme na talíře a rozdělíme na ně pórkovou směs. Hladovcům přidáme pár vařených brambůrků nebo kousek pečiva.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:20:31 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři