Pikant čudlička
Ingredience
4 porce tresky
2 pórky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
1 lžíce dijonské hořčice
citronová šťáva
Postup
Rozmražené rybí filety osušíme. Z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do máslem nebo olejem vytřeného pekáčku, pokapeme olejem a potřeme hořčicí.
Upečeme do měkka (220°C, cca 15 minut).
Pórek a česnek pokrájíme na kousky a na rozpáleném oleji v pánvi společně opečeme do lehkého zezlátnutí. Nakonec vmícháme šťávu z 1-2 citronů.
Porce ryby dáme na talíře a rozdělíme na ně pórkovou směs. Hladovcům přidáme pár vařených brambůrků nebo kousek pečiva.
Podobné recepty:
Pikant čudlička,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Ryba s hořčicí,
Česnekový pangasius na cibuli,
Vánoční kapr bez smažení,
Krabí zelenina,
Pangasius po mlynářsku,
Rybí filety s těstovinami,
Losos na rozmarýnu,
Rybička v alobalu,
Pangasius raz-dva,
Filé v páře se zeleninou,
Kari kapr,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Ryba liu (treska),
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pečený losos,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.