Pikant čudlička
Ingredience
4 porce tresky
2 pórky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
1 lžíce dijonské hořčice
citronová šťáva
Postup
Rozmražené rybí filety osušíme. Z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do máslem nebo olejem vytřeného pekáčku, pokapeme olejem a potřeme hořčicí.
Upečeme do měkka (220°C, cca 15 minut).
Pórek a česnek pokrájíme na kousky a na rozpáleném oleji v pánvi společně opečeme do lehkého zezlátnutí. Nakonec vmícháme šťávu z 1-2 citronů.
Porce ryby dáme na talíře a rozdělíme na ně pórkovou směs. Hladovcům přidáme pár vařených brambůrků nebo kousek pečiva.
Podobné recepty:
Pražma královská s pečenými brambory ,
Hlíva na rozmarýnu,
Pangasius v žampionech,
Pstruh na rozmarýnu,
Filé v páře se zeleninou,
Rybí šátečky se sýrem,
Kari rybka,
Kapr po cikánsku ,
Rybí nugety,
Kapr na hořčici,
Kapří kuličky,
Losos snadno a rychle,
Lososové minichlebíčky ,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Smažený pangasius,
Pikant čudlička,
Pstruh na másle s mandlemi,
Ryba pod peřinou,
Sezamová rybička,
Standova rybka,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.