Tuňák v jarním těstíčku
Ingredience
400 g filé z tuňáka
sůl
pepř
olej
1 lžíce pasty wasabi
1 žloutek
3 polévkové lžíce petržele a koriandru
8 plátků jarního těsta nebo listového
75 ml citronové šťávy
75 ml sójové omáčky
Čas přípravy
45 minut
Postup
Tuňáka nakrájejte na 8 stejně silných proužků, osolte a opepřete. Pastu wasabi umíchejte s jednou lžící vody, žloutek rozšlehejte s lžící vody. Tuňáka potřete pastou a obalte v bylinkách. Na plátky těsta dejte kousek tuňáka, okraje potřete žloutkem, stočte a okraje těsta přimáčkněte. Na oleji závitky osmažte dozlatova ze všech stran. Na dip smíchejte citronovou šťávu a sójovou omáčku.
Podobné recepty:
Filé v alobalu,
Hlíva s těstovinami,
Růžový kapr,
Pangasius v žampionech,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Smažený pangasius,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Báječná ryba,
Ryba liu (treska),
Smažené rybí filé,
Špenátový pekáč s rybou,
Smažené rybky,
Standova rybka,
Ryba s hořčicí,
Rybí nugety,
Pstruh na másle se šalvějí,
Pangasius v pivním těstíčku,
Losos na rozmarýnu,
Pizza s uzeným lososem,
Kapřík v kabátku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.