Tuňák v jarním těstíčku
Ingredience
400 g filé z tuňáka
sůl
pepř
olej
1 lžíce pasty wasabi
1 žloutek
3 polévkové lžíce petržele a koriandru
8 plátků jarního těsta nebo listového
75 ml citronové šťávy
75 ml sójové omáčky
Čas přípravy
45 minut
Postup
Tuňáka nakrájejte na 8 stejně silných proužků, osolte a opepřete. Pastu wasabi umíchejte s jednou lžící vody, žloutek rozšlehejte s lžící vody. Tuňáka potřete pastou a obalte v bylinkách. Na plátky těsta dejte kousek tuňáka, okraje potřete žloutkem, stočte a okraje těsta přimáčkněte. Na oleji závitky osmažte dozlatova ze všech stran. Na dip smíchejte citronovou šťávu a sójovou omáčku.
Podobné recepty:
Tuňákové brambory,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Smažené rybky,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Rybí filé v těstíčku,
Krabí zelenina,
Pangasius v žampionech,
Ryba pod peřinou,
Rybí filé po ďábelsku,
Velké krevety s rýží ,
Pstruzi na bazalce,
Rybička v alobalu,
Smažený pangasius,
Kapřík v kabátku,
Losos na rozmarýnu,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pikant čudlička,
Rybí filé na zelenině,
Losos snadno a rychle,
Zapečený pangasius,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.