Tuňák v jarním těstíčku

Hodnocení receptu

Ingredience

400 g filé z tuňáka
sůl
pepř
olej
1 lžíce pasty wasabi
1 žloutek
3 polévkové lžíce petržele a koriandru
8 plátků jarního těsta nebo listového
75 ml citronové šťávy
75 ml sójové omáčky

Čas přípravy

45 minut

Postup

Tuňáka nakrájejte na 8 stejně silných proužků, osolte a opepřete. Pastu wasabi umíchejte s jednou lžící vody, žloutek rozšlehejte s lžící vody. Tuňáka potřete pastou a obalte v bylinkách. Na plátky těsta dejte kousek tuňáka, okraje potřete žloutkem, stočte a okraje těsta přimáčkněte. Na oleji závitky osmažte dozlatova ze všech stran. Na dip smíchejte citronovou šťávu a sójovou omáčku.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři