Fazolový salát s hovězím masem

Hodnocení receptu

Ingredience

150 g hotového libového rostbífu
250 ml sterilovaných fazolí
2 lžíce nakrájené petrželky
1 zelená cibulka
120 g červené papriky
1/2 menšího celeru
50 g tvrdého sýra
2 lžíce vinného octa
cukr
sůl
sušená koprová a petrželová nať

Čas přípravy

20 minut

Postup

Rostbíf nakrájíme na tenké proužky a v misce smícháme s fazolemi, nasekanou petrželkou, na kostičky nakrájenou cibulkou, červenou paprikou, celerem a sýrem. Z octa, cukru, sušených bylinek a soli uděláme sladkokyselou zálivku, přidáme do misky a dobře zamícháme. Salát podáváme s čerstvými broskvemi nebo meruňkami.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři