Salát z krůtího masa a rýže

Hodnocení receptu

Ingredience

4 krůtí řízky
400 g uvařené hnědé rýže
300 g zeleninové směsi
2 lžíce nasekané cibule
1 lžička utřeného česneku
50 ml pchuceného octa
50 ml pomerančové šťávy
2 lžičky sezamového oleje

Čas přípravy

20 minut

Postup

Krůtí maso pokrájíme na kostky a naložíme do části marinády, kterou vytvoříme z octa, pomerančové štávy, sezamového oleje, česneku a 1 lžíce na kostičky nasekané cibule. Necháme uležet v chladu 3 až 5 hodin. Potom maso i s marinádou přemístíme na větší hlubokou teflonovou pánev a opékáme při střední teplotě asi 3 až 4 minuty. Hotové maso poklademe na uvyřenou rýži, ozdobíme dušenou zeleninovou směsí a přelijeme zbývající marinádou . Porce posypeme zbytkem nadrobno nakrájené cibule a ihned podáváme.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři