Tuňákový salát

Hodnocení receptu

Ingredience

1 konzerva tuňáka
3 vejce uvařená natvrdo
1 cibule
1 paprika kapie
1 lžíce nasekané pažitky
špetka papře podravky a soli
sójová omáčka
worchesterská omáčka
3 lžíce majonézy

Čas přípravy

20 minut

Postup

Rybí maso vyklopíme do misky, přidáme nasekaná vejce, jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a nasekanou pažitku. Ochutíme pepřem, podravkou a solí a pokapeme sójovou a worchesterskou omáčkou. Nakonec spojíme majonézou. Salát mažeme buď na plátky veky potřené máslem, nebo podáváme na talířích se zeleninovou oblohou a s opečenými toasty. Tuňákový salát můžeme podávat také smíchaný s vařenou rýží nebo s těstovinami, s dušenou nebo syrovou zeleninou, s brambory a nakrájenými na kostičky a se sterilovanou zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři