Klobásové knedlíky
Ingredience
750 g brambor uvařených ve slupce
250 g hrubé mouky
50 g krupice
špetka soli
2 vejce
klobásy
Postup
Uvařené vychladlé brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme.
Přisypeme k nim mouku a krupici, osolíme a přidáme celá vejce.
Zpracujeme těsto.
Každou nožičku klobásy zabalíme do těsta.
Vaříme v osolené vodě 12-15 minut.
Podáváme nakrájené na plátky s libovolně upraveným kysaným zelím.
Podobné recepty:
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Bramborová pizza,
Maso pečené v zelí,
Pikantní řízky v těstíčku,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Kotlety po maďarsku,
Bigos,
Kotlety na másle s jablky,
Francouzské brambory,
Zázvorová vepřová pečeně,
Pradědovo tajemství,
Řízky herkules,
Pařížské řízky,
Debrecínské plátky,
Pečené koleno,
Pórek se šunkou,
Chudákova husa,
Lečo s uzeninou,
Nadívaná vepřová pečeně,
Čertův měšec,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.