Klobásové knedlíky
Ingredience
750 g brambor uvařených ve slupce
250 g hrubé mouky
50 g krupice
špetka soli
2 vejce
klobásy
Postup
Uvařené vychladlé brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme.
Přisypeme k nim mouku a krupici, osolíme a přidáme celá vejce.
Zpracujeme těsto.
Každou nožičku klobásy zabalíme do těsta.
Vaříme v osolené vodě 12-15 minut.
Podáváme nakrájené na plátky s libovolně upraveným kysaným zelím.
Podobné recepty:
Kotlety v marinádě,
Rozlítaný ptáček ,
Krkovička z trouby,
Pórek se šunkou,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Kotlety Tokio,
Židovská jehla,
Dušené plecko na smetaně,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Vepřový pilaf,
Sikulské kotlety,
Vepřové závitky v alobalu ,
Mumie,
Kanonýrský guláš,
Vepřové plátky s paprikou,
Vepřové kung-pao,
Bratislavské plecko,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Klobásové knedlíky,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.