Klobásové knedlíky
Ingredience
750 g brambor uvařených ve slupce
250 g hrubé mouky
50 g krupice
špetka soli
2 vejce
klobásy
Postup
Uvařené vychladlé brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme.
Přisypeme k nim mouku a krupici, osolíme a přidáme celá vejce.
Zpracujeme těsto.
Každou nožičku klobásy zabalíme do těsta.
Vaříme v osolené vodě 12-15 minut.
Podáváme nakrájené na plátky s libovolně upraveným kysaným zelím.
Podobné recepty:
Kotlety v zelenině,
Bagety s překvapením,
Debrecínské plátky,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Pařížské řízky,
Chalupářská bašta,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové kostky v leču,
Klobásky v zelenině,
Maďarské pikantní plátky,
Kotlety Tokio,
Pepřové vepřové,
Párkový koláč,
Těstoviny s klobásou,
Pradědovo tajemství,
Prezidentské maso,
Medvědí tlapy,
Irský hrnec,
Vietnamská pánev,
Vepřové kostky Radegast,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.