Kotlety Tokio
Ingredience
4 kotlety
3 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
2 lžíce bílého vína
0,5 lžičky soli
0,5 lžičky mletého zázvoru
1 malá cibulka
4 lžíce oleje
rajče a okurka na ozdobu
Postup
Kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sojové omáčky, vína a soli. Necháme asi 30 minut odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli se zázvorem. Na tento základ vložíme kotlety a chvíli dusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vroucí vodou a pod pokličkou udusíme doměkka.
Hotové ozdobíme rajčaty a okurkou, podáváme s rýží nebo bramborami.
Podobné recepty:
Zapékané kotlety se sýrem,
Atlantik,
Maso v mrkvi s hráškem,
Pradědovo tajemství,
Schovančiny plátky,
Ďábelské kotlety,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Maso na cibuli,
Gratinované vepřové medailonky ,
Buřty v pivní lázni,
Vepřové maso v zelenině,
Vepřové kostky se zeleninou,
Bramborová pizza,
Námořnické kotlety,
Střapaté řízky od Irči,
Znojemské plátky,
Zasýřené kotlety,
Pikantní pečená žebírka ,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Jižanské kotlety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.