Kotlety Tokio
Ingredience
4 kotlety
3 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
2 lžíce bílého vína
0,5 lžičky soli
0,5 lžičky mletého zázvoru
1 malá cibulka
4 lžíce oleje
rajče a okurka na ozdobu
Postup
Kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sojové omáčky, vína a soli. Necháme asi 30 minut odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli se zázvorem. Na tento základ vložíme kotlety a chvíli dusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vroucí vodou a pod pokličkou udusíme doměkka.
Hotové ozdobíme rajčaty a okurkou, podáváme s rýží nebo bramborami.
Podobné recepty:
Čínské vepřové nudličky,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Jižanské kotlety,
Maso podle Michala Davida,
Nadívaná vepřová pečeně,
Kotlety na šlehačce,
Pikantní řízky v těstíčku,
Zapékané kotlety se sýrem,
Medvědí tlapy,
Hořčičná kýta v zelenině,
Bábovka - tlačenka,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Lahůdkové balíčky,
Gratinované vepřové medailonky ,
Pikantní maso,
Rozmarýnové kotlety,
Masová směs v bramboráku,
Kotlety v marinádě,
Smažené špízy,
Masíčko se zeleninkou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.