Lahůdkové balíčky
Ingredience
4 plátky vepřového masa (použila jsem kotlety, ale určitě by to bylo dobré i s jiným)
4 plátky anglické slaniny
2 nožičky tmavé klobásy
2 - 3 cibule
hořčice
sůl
pepř
alobal
Postup
Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Necháme asi hodinu uležet. Z alobalu ustříhneme 4 čtverce. Na každý položíme plátek slaniny, na ni maso, na maso naskládáme kolečka cibule a nakonec půlku klobásy (rozpůlit podélně). Zabalíme do alobalu a pevně uzavřeme. Balíčky naskládáme na plech, který vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 40 minutách balíčky trošku pootevřeme a ještě 5 minut dopečeme. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Vietnamská pánev,
Medová pečínka,
Klobásový pudink,
Debrecínské plátky,
Vepřové plátky s paprikou,
Pepřové vepřové,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Jazyk v pikantní omáčce,
Balkánská vepřová pečínka,
Ražniči,
Irský hrnec,
Kanonýrský guláš,
Obrácené vepřové řízky ,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Přírodní řízek s hořčicí,
Špaldová pizza,
Roláda z bůčku,
Čertův měšec,
Pajšl,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.