Lahůdkové balíčky
Ingredience
4 plátky vepřového masa (použila jsem kotlety, ale určitě by to bylo dobré i s jiným)
4 plátky anglické slaniny
2 nožičky tmavé klobásy
2 - 3 cibule
hořčice
sůl
pepř
alobal
Postup
Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Necháme asi hodinu uležet. Z alobalu ustříhneme 4 čtverce. Na každý položíme plátek slaniny, na ni maso, na maso naskládáme kolečka cibule a nakonec půlku klobásy (rozpůlit podélně). Zabalíme do alobalu a pevně uzavřeme. Balíčky naskládáme na plech, který vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 40 minutách balíčky trošku pootevřeme a ještě 5 minut dopečeme. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Řízky s moravankou,
Gyros řízky,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Židovská jehla,
Vepřová kýta v mléce,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Prokládaná kotleta,
Kari špagety,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Bigos,
Vepřové maso v zelenině,
Pikantní řízky v těstíčku,
Francouzské brambory,
Těstoviny s klobásou,
Plovdivské maso,
Pajšl,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Vepřové nadivoko,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.